INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola, criticat de un jucător pentru una dintre metodele de pregătire a meciurilor: "E plictisitor să faci asta zi de zi"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat marti, 28 martie 2017 18:30

"Plictisitor". Acesta a fost cuvântul folosit de fundașul dreapta argentinian al celor de la Manchester City, Pablo Zabaleta, atunci când a descris una din metodele de pregătire folosite de Pep Guardiola.

"Ne uităm la o grămadă de faze video și uneori știu că e plictisitor pentru unii dintre jucători să tot privească fazele zi de zi, dar sunt și alți jucători cărora le place să privească și nu de plictisesc!", a declarat internaționalul argentinian de 32 de ani.

"Vorbesc de 20-25 de minute zilnic, nu de două ore!", a adăugat el. Totodată, el a admis că este un instrument folositor pentru a îmbunătăți jocul echipei.

"Încearcă să îmbunătățească jocul fiecăruia dintre noi și al echipei, în ansamblu. Fiecare fotbalist trebuie să aibă cel puțin 2-3 variante de continuare a fazei!"

Declarația vine după ce Guardiola a interzis, odată cu sosirea lui la Manchester City, în vara trecută, pizza, sucurile de fructe și telefoanele și, mai nou, și ciocolata. Atât pentru jucători, cât și pentru oamenii dins staff.

După 1-1 cu Liverpool, antrenorul "cetățenilor" are de pregătit în alt derby, duminică, cu Arsenal.

surse: tribalfootball.com, thesun.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează