INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Guardiola dezvăluie marele secret al lui Messi: "Credeți că doar se plimbă pe teren? Vă înșelați. Ajunge mingea la el și bang!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 14:04

De multe ori, Leo Messi a fost criticat pentru faptul că are momente în timpul unui joc în care nu aleargă și doar se plimbă pe teren.

Pep Guardiola, dezvăluie în cartea "Pep Guardiola. Metamorfoza", scrisă de Marti Perarnau, că Messi își petrece mare parte din timp analizând jocul și terenul pentru a ști ce să facă atunci când are mingea în posesie și de aceea nu aleargă foarte mul.

"Uită-te la Messi. Când e pe teren, pare că doar se plimbă. El își dă seama când e singur, iar când vede că este supravegheat se îndepărtează și se duce într-o zonă liberă.

Messi se plimbă pe teren, făcând radiografia meciului în fiecare moment. Este jucătorul care aleargă cel mai puțin din campionatul Spaniei.

Când ajunge mingea la el, el are radiografia completă a spațiului și a timpului. Știe unde este fiecare jucător. Și bang!", spune Pep Guardiola.

Guardiola și Messi au lucrat împreună la Barcelona, între 2008 și 2012. Cei doi au câștigat 3 campionate, 2 Cupe, 2 Supercupe ale Spaniei, 2 trofee UEFA Champions League, 2 Supercupe ale Europei și 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  10 Octombrie 2016, 15:10

EL MAXIMO! NR1! MESSI!

larisa_i
larisa_i  •  10 Octombrie 2016, 14:38

Messi seamana cu Golubovici, si la el vine mingea si bang!

ray51
ray51  •  10 Octombrie 2016, 14:36

Pep are dreptate. Messi e un vulpoi de rasa !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează