INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Guardiola l-a sunat pe Valverde! Sfatul prețios pe care i l-a dat noului antrenor de la Barcelona: "E o alegere excelentă"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 11:58

Pep Guardiola, fost antrenor la Barcelona, a vorbit despre numirea lui Ernesto Valverde pe banca formației catalane.

Tehnicianul lui City a lăudat numirea lui Valverde și a dezvăluit că cei doi au discutat și că i-a oferit un sfat prețios pentru a avea succes pe Camp Nou.

"Mi se pare o alegere excelentă. Liderii trebuie să aibă acest profil. Să fie calmi. Să nu țină prima pagină și să lase fotbalul să vorbească. Dacă nu ești liniștit, totul se duce repede.

Valverde știe multe. A avut succes pe unde a fost. Echipele lui mi-au plăcut mult. Va face treabă bună. Am vorbit cu el. I-am spus să țină distanță față de jucători. O va face bine și îi va câștiga pe jucători.

Barcelona a ajuns în ultima etapă din sezon având șanse să câștige campionatul. A câștigat Cupa timp de 3 ani la rând. Real Madrid scoate acum pieptul în față, dar anul viitor, când va fi Ernesto, Barcelona va lupta iar", a spus Guardiola potrivit spaniolilor de la Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează