INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola refuză oferta de la Manchester City ca să-şi îndeplinească visul!

foto: MIGUEL RUIZ-FCB
foto: MIGUEL RUIZ-FCB

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 decembrie 2012 15:04

Revenirea lui Guardiola pe banca unei echipe e din ce în ce mai aproape. Tehnicianul şi-a luat o pauză după ce a părăsit Barcelona în vara lui 2011, iar acum plănuieşte să revină în forţă în vara lui 2013.

Conform "The Daily Star Sunday", citat de as.com, Pep ar refuza orice ofertă, indiferent de sumă, din partea lui Manchester City pentru că vrea s-o antreneze pe marea rivală, United.

City i-a propus tehnicianului catalan să stabilească suma pentru care vrea să preia echipa antrenată acum de Roberto Mancini, dar Guardiola l-a refuzat pe Txiki Begiristain, directorul sportiv al formaţiei engleze şi fost colaborator al său la Barcelona.

Presa engleză scrie că Guardiola îşi doreşte să-l înlocuiască pe Sir Alex Ferguson la United, dacă scoţianul decide să se retragă în această vară, iar dacă va continua, Pep ar urma să-şi prelungească vacanţa încă un sezon.

Dacă Pep va ajunge la United, ar urma să semneze pe 3 sezoane. Sursa citată mai notează că Guardiola şi Sir Alex s-au întîlnit de cel puţin 3 ori la New York, unde ambii au apartamente, şi au discutat despre schimbarea care ar urma să aibă loc.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
d_3amon
d_3amon  •  31 Decembrie 2012, 00:42
Postat de michele89 pe 31 Decembrie 2012, 00:16

dar Kagawa nu e playmaker ? in cateva luni ..parerea mea ,va fi titular indiscutabil la M.U

Kagawa a fost titular cam tot timpul cat n-a fost accidentat, si intradevar coboara mult, intra in combinatii , isi asuma de multe ori rolul de pasator, dar e varf, nu atacant central, dar al doilea varf cum juca la Dortmund i se potriveste cel mai bine. United are nevoie de un mijlocas central, care sa faca si faza defensiva decent , dar cel mai important sa dea ultima pasa cum se zice, pasa decisiva de gol. Un jucator gen Xavi, Sneijder, Modrici, Pirlo, Gotze sau cel mai bun exemplu cred ca e Zinedine Zidane. La United acum, atat Rooney cat si Kagawa pierd mult din potentialul de finalizatori coborand mai tot timpul sa-si ia mingi.

michele89
michele89  •  31 Decembrie 2012, 00:16

dar Kagawa nu e playmaker ? in cateva luni ..parerea mea ,va fi titular indiscutabil la M.U

adrian84
adrian84  •  30 Decembrie 2012, 23:55
Postat de d_3amon pe 30 Decembrie 2012, 21:26

Nici eu n-am zis ca Mancini e vre-un mare antrenor, si faptul ca United duce lipsa de un mijlocas central, coordonator de joc, un om de pasa decisiva e clar pentru toata lumea , inclusiv pentru Sir Alex Ferguson care a incercat sa-i aduca pe Modrici sau Snajder. Cum n-a reusit, incerca cu Cleverley care are 21 de ani, toate cariera in fata sa ajunga playmaker-ul de care United nevoie. Asta imi place la United si Ferguson, intotdeaunu a avut echipa competitiva, fara sa sparga banca. Asa creezi o echipa, oferind sansa unor jucatori tineri sa creasca si capete experienta langa jucatori ca Scholes, Giggs, Rooney sau Van Persie. Pe Real ii prind in cea mai proasta pasa posibila, sanse sunt.

Echipa fabuloasa de la sfarsitul anilor 90 a fost creata fara investitii. Ryan Giggs, Paul Scholes, David Beckham erau deja din 1992 de la 17-18 ani, langa un Cantona fenomenal ( pacat ca nu a apucat sa ridice trofeul in 99). Ferguson a reusit sa construiasca o echipa fenomenala in jurul celor 4, asta dupa ce in primii ani la MU s-a stradiut sa tina echipa pe linia de plutire. Din punctul meu de vedere este in primii 3 antrenori ai lumii din istorie. In 26 de ani sa castigi atatea trofee fara sa te numeri printre echipele care aruncau cu zecile de milioane de euro pe fereastra mi se pare de neegalat. Nu cred ca Guardiola ar putea repeta sau ar reusi macar jumatate din ce a facut acest om.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează