INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Guardiola sau Mourinho? Cine este cel mai bun antrenor din lume? » O legendă a dat răspunsul mult aşteptat

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 18:23

Lumea fotbalului este împărţită de foarte mulţi ani între Pep Guardiola şi Jose Mourinho.

Un fost mare jucător a dat răspunsul la această întrebare şi a oferit şi motivele pentru care consideră că "The Special One" este superior. Lotthar Matthaus, legenda nemţilor din anii '80-'90, a vorbit într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport:

"Îl prefer pe Mourinho. Este numărul 1 pentru că Mourinho este mai transparent şi mai direct decît este Guardiola. Mi-au spus mai mulţi jucători de la echipele pe care le-a antrenat. Îţi spune totul în faţă, nu se ascunde".

Matthaus este sigur şi că Pep va pleca de la Bayern: "Am un respect deosebit pentru Guardiola, dar va pleca. Ce sens are să aştepţi pînă în iarnă să-ţi reînnoieşti contractul? Ori o faci acum ori pleci de la echipă.

Să spună clar, de ce nu semnează acum un nou acord? Favoritul meu este Klopp. Din afară sînt doi candidaţi: Mourinho care nu va pleca de la Chelsea şi Carlo Ancelotti".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 August 2015, 23:19

...nu se compara Guardiola cu Mourinho ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează