INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola vrea să facă un transfer de răsunet din ianuarie » Ce star din Premier League este dorit insistent de antrenorul lui City

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 11:02

Jurnaliştii englezi explică astăzi că sunt şanse mari ca Guardiola să facă o ofertă pentru Alexis Sanchez, fotbalist căruia îi expiră înţelegerea cu Arsenal în vară.

S-a vorbit intens despre faptul că chilianul va ajunge liber de contract sub comanda lui Pep, însă absenţa lui Gabriel Jesus va determina liderul din Premier League să forţeze aducerea starului chilian încă din ianuarie. Şi "tunarii" ar fi de acord să se despartă de sud-american, însă doar pentru o sumă apropiată de 40-45 de milioane de euro.

"Nu ştim care va fi viitorul lui Sanchez şi nu putem face speculaţii. Ne concentrăm pe următorul meci, în care Alexis va fi prezent pentru noi pe teren, dar pe termen lung nu am nicio garanţie în ceea ce-l priveşte'', a spus Wenger de curând.

Întrebat la sfârşitul meciului cu Palace dacă intenţionează aducerea lui Sanchez, Guardiola a declarat: "El este un jucător de la Arsenal şi cred că va rămâne acolo. Am multe lucruri în minte. În două zile avem un alt joc. Vom avea întâlniri şi vom vedea ce este mai bine, dar sentimentul meu acum este că Sanchez este jucătorul lui Arsenal".

Sanchez a marcat sezonul trecut 24 de goluri şi a dat 11 asissturi, în ceea ce a reprezentat cel mai bun sezon al carierei.

Surse: The Sun, Express.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează