INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARATII

Guilherme Sitya muşcă mîna care l-a hrănit! Brazilianul acuză oamenii din fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 15:29

Brazilianul Guilherme, 24 de ani, a fost foarte aproape de un transfer la Astra, însă totul a picat după ce Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, a spus de fotbalist că a petrecut mai mult timp în baruri decît la antrenament.

Fostul jucător al Petrolului a ajuns după acest episod la Furth, în liga secundă din Germania, şi a oferit un interviu pentru jurnaliştii de la Bild în care se plînge de tratamentul din România.

"În România oamenii vorbesc foarte mult. Mai ales ca să apară prin ziare şi la televizor. Patronii vorbesc mai mult decît jucătorii. Am luat decizia corectă cînd am hotărît să nu semnez cu Astra, iar acum contează doar Furth pentru mine", a declarat Guilherme.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
dlq1
dlq1  •  15 August 2014, 23:15

Dupa titlu se intelege ca fotbalistul ppetrolist a fost platit de Nicolae in tot timpul cat a fost la Petrolul HUO jurnalistilor sau daca stau si cujet adanc s-ar parea ca n-ar mai avea critici daca ar scrie corect ,deci ce nu face un ziarist (huo!) pentru putina publicitate .....

dlq1
dlq1  •  15 August 2014, 23:12
Postat de blue_man pe 15 August 2014, 20:31

Steaua,daca ii tinea pe Rusescu,Chiriches,Bourceanu,Pintilii si Gardos,nu avea rival in campionat inca 7 ani de aici incolo...ce vorbesti frate acolo???pai nu asta este ideea celor care evolueaza in tara,sa prinda contracte mult mai avntajoase afara???vorbim acum despre "daca"si "parca"..parca am avea 8-10 ani

Ai uitat de thereau si mai ales Radoi !Comentariul tău...

dlq1
dlq1  •  15 August 2014, 23:10
Postat de gametable08 pe 15 August 2014, 19:39

Bai presa de rahat sa-ti dai cu parerea nu inseamna ''a musca mana''asta se intampla in Ro ,omul a spus un adevar,stiu, in Ro oamenii sunt invatati sa taca si sa se supuna bataii de joc a celor de la conducere ,a patranonilor etc,mai ales ca omul a spus un adevar general.IN Ro n AI VOIE sa ti dai cu parerea ,ori esti cenzurat ori esti considerat ca ''musti mana'' .vai si amar de voi,lipsa totala de profesonalism,de inspiratie ,etc.

Dupa comentariul tau, nu mai are rost sa mai adaug nimic.Este exact ceea ce as fi scris chiar eu BRAVO !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează