INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Guus Hiddink le cere titlul jucătorilor lui Chelsea

Guus Hiddink, Roman Abramovici
Guus Hiddink, Roman Abramovici

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

Noul tehnician al lui Chelsea, olandezul Guus Hiddink, le-a trasat un obiectiv greu de atins noilor săi elevi, cărora le-a cerut să cîştige titlul în Premier League în ciuda faptului că se află la 7 puncte de liderul Manchester United.

"Anglia e considerată ţara cu cel mai puternic campionat din lume şi ar fi o realizare importantă pentru oricine să cîştige aici. Avem multe competiţii în care sîntem implicaţi, Cupa Angliei, campionatul şi Liga Campionilor. Dacă vom avea pasiune şi vom aborda toate meciurile la fel, atunci avem şanse să facem lucruri remarcabile" a spus Hiddink (foto Daily Mail).

Guus Hiddink l-a înlocuit pe Luiz Felipe Scolari pe banca lui Chelsea, la numai 8 luni după ce tehnicianul brazilian a preluat gruparea londoneză.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  13 Februarie 2009, 14:44

cei cu masina aia de tuns iarba in poza ?:))))))))))))

 •  13 Februarie 2009, 14:09

chiar dak pare iesita din ecuatia campionatului, chelsea poate reintra in lupta pt titlu, dar are nevoie de o insiruire de victorii. manchester oricum este de ceva vreme pe o panta ascendenta, dar va urma si un recul. sincer, vad fc liverpool campioana are un joc mai bun.totusi multe se vor lamurii in meciul direct de la manchester.

 •  13 Februarie 2009, 11:55

mult succes noului antrenor dar cu titlul va fi greu tare, nu vad cine-i mai prinde pe manchester in ucl ar putea prinde insa finala din nou...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează