INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIETENII LUI ZIDANE - OLD BOYS HAMBURG, AZI, DE LA ORA 20.00, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT

Hagi şi Popescu din nou pe gazon » Joacă alături de Zidane într-un meci caritabil

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 19:02

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu se reîntorc pe gazon în această seară, alături de Zidane, Figo şi prietenii, într-un meci caritabil pentru combaterea sărăciei din Africa. Selecţionata lui Zizou va evolua împotriva fostelor glorii ale lui Hamburg SV, de la ora 20, în direct pe DolceSport.

"Regele" şi "Baciul" au plecat astăzi Germania pentru întîlnirea de la Hamburg, încasările urmînd săfie folosite pentru combaterea sărăciei din Africa.

"Sunt momente din ce în ce mai rare, pentru că încep să se depună kilogramele, picioarele nu ne maiajută, dar ţinând cont că e un meci caritabil, cred că trebuie să participăm la asemenea evenimente", a spus Popescu pentru DolceSport. 

"Kilograme în plus? Sunt, ele vin. Anii trec, mintea funcţionează, picioarele mai greu, dar mergemsă fim prezenţi", a declarat Hagi înainte de meci pentru aceeaşi televiziune care va transmite în direct partida.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
holland
holland  •  13 Decembrie 2011, 21:35

ziaristul este din ploiesti, de altfel de unde vin cam toti cocalarii prin capitala.

axg87
axg87  •  13 Decembrie 2011, 20:55

1. ziaristul a scris articolul fiind beat 2. avea probleme la tastatura 3.tine cu steaua

kezunited
kezunited  •  13 Decembrie 2011, 19:51

deci , tu care ai scris articolul ar trebui de buna voie si nesilit de nimeni sa-ti dai demisia . Lasa oameni cu carte sa ajunga jurnalisti nu spagii ca voi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează