INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Haos la Juventus! S-au luat la bătaie în vestiar și 3 jucători vor să plece de la echipă: "Era nevoie de un scandal"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 09:52

Eșecul cu Sampdoria, 2-3, a fost prevestit de o ceartă violentă între seniori și grupul tinerilor, conform dagospia.it. "Măcar de s-ar fi lovit în vestiar, că era nevoie de-un pic de scandal!", declară Allegri.

Atmosfera în vestiarul lui Juventus s-a deteriorat grav, iar antrenorul pare să fi scăpat situația de sub control. Campioana s-ar fi divizat în bisericuțe, care au ajuns chiar la conflicte.

A plecat Bonucci, "vinovat" de furtuna din pauza finalei Ligii, dar grupul seniorilor a avut din nou o răbufnire, accentuând ruptura cu cel al tinerilor. Cel mai important site italian de gossip, Dagospia, a aflat de cearta violentă petrecută acum două săptămâni.

Clubul n-a comentat

"Cuvinte grele au fost aruncate între jucătorii vechi și cei străini și tineri. Atât de mare a fost scandalul că trei străini au cerut conducerii să se transfere. Vor să plece cât mai rapid, chiar în ianuarie", dezvăluie publicația online un episod dinaintea înfrângerii cu Sampdoria (2-3).

Clubul bianconero a evitat o reacție oficială. "Nu merită atenție o poveste lipsită de orice fundament", a scris Sportmediaset. Deși Massimiliano Allegri a dat o replică ieri, la conferința de presă anterioară derbyului de la Napoli: "Măcar de ar fi fost așa! Speram să se fi lovit, căci de fiecare dată avem nevoie și de un pic de scandal. Din păcate însă, nu s-a întâmplat nimic...". 

Dybala, rebelul de serviciu!

Toate indiciile duc spre Dybala, ținta reproșurilor și a palmelor în finala cu Real. Argentinianul, care recent a împlinit 24 de ani, a mai avut conflicte și cu antrenorul Allegri, care nu i-a mai permis în ultimele meciuri să execute penaltyurile și loviturile libere. Cel mai tare s-a revoltat când a fost înlocuit, reacționând obraznic. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cristi81juve
cristi81juve  •  01 Decembrie 2017, 14:06

un ziar fara pic de coloana ...gsp...cancan...ati mai pierdut un cititor...rusine

142217993051507
Lucian Postelnicu  •  01 Decembrie 2017, 11:18

DE UNDE LE SCOTIIIIIIII!publicatia pe care o mentionezi este un fel de CANCAN.it.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează