INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Harry Kane, peste Pogba și Bale la un loc » Tottenham cere o sumă uriașă: "Pentru 113,7 milioane de euro nici nu răspund la telefon"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 09:28

Președintele lui Tottenham, Daniel Levy, a anunțat prețul pentru care l-ar vinde pe Harry Kane, golgeterul din Premier League, râzând de oferta lui Manchester United: 113,7 milioane de euro.

Sezonul trecut, Harry Kane a fost golgeterul Premier League, cu 29 de reușite. Mai ales datorită golurilor sale, Tottenham a fost în luptă pentru titlu până în ultima clipă cu Chelsea. Numai el a oferit echipei londoneze 47 de puncte din cele 86 adunate în total. Mai mult de jumătate. Doar Kane singur ar fi dus Spurs pe locul 8.

După o asemenea stagiune, José Mourinho încearcă să trateze cu Tottenham anunțând ca preț 113,7 milioane de euro. Ar fi cel mai scump jucător din lume. Dar Daniel Levy a replicat cu un zâmbet pe chip: "La o asemenea sumă, nici nu răspund la telefon".

Cât cere președintele lui Tottenham? Nici mai mult, nici mai puțin decât 227,5 milioane de euro. Dublu!  Asta ar însemna nu doar cel mai mare transfer al istoriei fotbalului. Kane ar valora mai mult decât Pogba și Bale împreună! I-ar depăși cu 21,5 milioane. 

"Dacă Tottenham vrea să cucerească titlul sezonul viitor, atunci Harry Kane trebuie să rămână" David Ginola, ex-Tottenham

153.600.000 €ar fi prețul actual corect pentru Harry Kane, consideră Centrul Internațional de Studiu al Sportulu

Top 5 cote CIES 2017

1. Neymar (Barcelona) 210,7*
2. D. Alli (Tottenham) 155,1
3. H. Kane (Tottenham) 153,6
4. L. Messi (Barcelona) 151,7
5. Griezmann (Atletico) 150,5
* Sumele sunt exprimate în milioane de euro.
** Estimare făcută de Centrul Internațional de Studiu al Sportului.

Top 5 transferuri all-time

Nume  Fost club  Club nou  Sumă
1. P. Pogba Juventus Man. United 105*
2. G. Bale Tottenham Real Madrid 101
3. C. Ronaldo Man. United Real Madrid 94
4. G. Higuain Napoli Juventus 90
5. Neymar Santos Barcelona 88,2
* Sumele sunt exprimate în milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează