INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Țintă pentru granzi! Eden Hazard a numit cel mai bun fotbalist din Premier League: "Se apără, centrează, pasează decisiv, înscrie goluri în meciurile mari"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 18:20

Eden Hazard (27 de ani), mijlocașul lui Chelsea și al naționalei Belgiei, consideră că Harry Kane, Mohamed Salah și Kevin de Bruyne sunt cei mai buni fotbaliști din Premier League.

Chelsea are un sezon modest în Anglia. Campioana en-titre ocupă poziția a 5-a, cu șanse mici de a prinde un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului.

Eden Hazard, cel mai bun fotbalist al "albaștrilor", a vorbit despre starurile actualului sezon.

"Există 3 fotbaliști cu cifre excepționale în acest sezon: De Bruyne, Salah și Kane. Eu merg totuși pe mâna lui Kevin De Bruyne. Este cel mai bun. Am fost coleg și cu Salah. Îl cunosc, este un jucător excepțional și unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut în vestiar, dar Kevin e complet. Se apără, centrează, pasează decisiv, înscrie goluri în meciurile importante. Pentru mine este cel mai bun fotbalist din Anglia", a declarat Hazard conform metro.co.uk.

19pase decisive și 11 goluri a reușit Kevin de Bruyne în acest sezon

este cota lui De Bruyne la câștigarea trofeului MVP în Premier League, urmat de Salah și Kane cu 6

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează