INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Henrik Larsson refuză Premier League pentru a-şi prelungi contractul cu Helsingborg

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Dorit de Olympique Marseille şi de mai multe grupări din Albion, Henrik Larsson a ales să rămînă la gruparea suedeză Helsingborg. Atacantul în vîrstă de 37 de ani a lăsat să se înţeleagă că nu va mai semna cu formaţia de pe Olympia Stadion din cauza faptului că ambiţiile clubului nu coincid cu ale sale, dar a fost sensibilizat de ultima propunere primită din partea conducerii executive.

"Mai multe cluburi sînt interesate de Henrik, dar vom alege să negociem cu Helsingborg"
a explicat agentul jucătorului, Rob Jansen, completat de site-ul oficial al clubului: "Lipsesc numai cîteva detalii pînă cînd vom putea anunţa oficial un acord cu unul dintre cei mai importanţi fotbalişti care au jucat pentru noi în ultimul timp!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  08 Februarie 2009, 22:12

Acum au mofificat articolul si se intelege:P

 •  08 Februarie 2009, 18:21

Olympia Stadion este stadionul lui Helsingborg. :D

 •  08 Februarie 2009, 17:59

Astia de la gsp isi bat joc de fotbal, auzi Olympique Marseille formatia de pe Olympia Stadion. BV BAIETI TOT ASA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează