INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Higuain, făcut praf de un fost coleg la Napoli: "Am avut un schimb de replici, a înțeles ce am zis"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 15:46

Gonzalo Higuain a fost intens contestat pentru decizia de a se transfera de la Napoli la Juventus în vara lui 2016, iar faptul că s-a bucurat la ultimul gol marcat în poarta fostei echipe l-a înfuriat pe Lorenzo Insigne.

Insigne a caracterizat gestul lui Higuain drept o lipsă de respect, dezvăluind că i-a transmis și un mesaj în dialectul napolitan.

"Am avut un schimb de replici cu el în dialectul napolitan, dar a înțeles ce am zis. Eram supărat. A jucat aici trei ani, dar nu voi mai adăuga altceva - a fost alegera lui. Când a marcat împotriva noastră la Torino n-a sărbătorit și nu a făcut-i nici când a înscris prima oară în Napoli.

Dar anul acesta a făcut-o. Ar fi trebuit să păstreze un minimum de respect pentru foștii colegi. Spune că este în continuare prieten cu noi și că trimite mesaje unora dintre noi înaintea meciurilor, dar apoi vine și sărbătorește în fața noastră? A fost lipsă de respect", a afirmat Insigne pentru Gazetta dello Sport. 

În cele 5 meciuri pe care le-a jucat contra lui Napoli de când s-a transferat la Juventus, Higuain a marcat de cinci ori.

La ultimul meci, disputat în acest sezon de Serie A, argentinianul a înscris golul victoriei pentru "Bătrâna Doamnă" și a sărbătorit reușita chiar pe terenul fostei echipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează