INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Hummels e încântat de acest tânăr fotbalist de la Borussia Dortmund

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 23 martie 2017 11:49

Fundașul central al lui Bayern Munchen, Mats Hummels consideră că atacantul Borussiei Dortmund, Ousmane Dembele este cel mai talentat tânăr fotbalist.

Hummels a făcut această dezvăluire pe contul său de Twitter, în cadrul unei sesiuni de întrebări din partea fanilor. Solicitat să răspundă care este cel mai promițător jucător în acest moment, germanul în vârstă de 28 de ani, a replicat punând profilul lui Dembele însoțit de comentariul "acest tip".

Comentariul lui Hummels a atras multe aprecieri, dar și critici din partea fanilor, în special ai Borussiei, care nu au uitat trecerea acestuia vara trecută de la formația antrenată de Thomas Tuchel la Bayern Munchen

„Ei bine, ai fi putut să joci cu el", i-a răspuns un utilizator internaționalului german.

Crescut la Bayern Munchen, Hummels a revenit în iulie 2016 la formația bavareză după 9 sezoane petrecute în tricoul rivalilor de la Borussia.

În vârstă de 19 ani, Dembele a fost cumpărat de la Rennes pentru 15 milioane de euro de către Borussia Dortmund în vara anului trecut.

În urma evoluțiilor bune din acest sezon, cota acestuia a crescut, site-ul de specialitate transfermarkt.de evaluându-l în prezent la 28 de milioane de euro.

36 de partidea disputat în acest sezon francezul în toate competițiile reușind 7 de goluri și 16 assist-uri

3 partidea strâns Dembele pentru naționala de seniori a țării sale, debutând în 2016

 surse: 90min.com, goal.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează