INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Huntelaar a decis unde va juca din sezonul viitor: "Am ales să vin la clubul meu de suflet"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 01 iunie 2017 23:05

Atacantul olandez Klaas Jan Huntelaar (33 de ani) s-a întors la Ajax Amsterdam după o pauză de 9 ani.


Anunțul a fost făcut printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al "lăncierilor", în care se arată că jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an.


"Nu este un secret că Ajax este clubul meu de suflet, așa că mă bucur să mă întorc. Mă simt foarte bine și deja aștept cu nerăbdare sfârșitul lunii iunie, când încep pregătirile pentru sezonul viitor. Am câștigat trofee cu Ajax, dar nu și titlul. Acesta este obiectivul pentru sezonul viitor", a declarat Huntelaar pentru site-ul oficial al clubului.


Directorul lui Ajax, Marc Overmars, l-a caracterizat pe Huntelaar drept "un jucător experimentat care cunoaște clubul".


"Știe ce-l așteaptă. Kasper Dolberg este principalul nostru atacant, dar sunt sigur că Klaas Jan va juca un rol cheie, atât pe teren cât și în afara lui", a spus Overmars.


Huntelaar, care a venit la Ajax din postura de jucător liber de contract, a evoluat în ultimele 7 sezoane în tricoul lui Schalke, cu care a câștigat o Cupă și o Supercupă a Germaniei.


Internaționalul olandez se întoarce după 9 ani la Ajax Amsterdam, el mai evoluând pentru "lăncieri" timp de 3 ani în perioada 2006-2009.

24 de partidea disputat Huntelaar în acest sezon reușind 5 goluri și o pasă de gol

sursa: skysports.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează