INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

I-a salvat de la retrogradare și, drept "răsplată", l-au dat afară. Prin telefon!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 15:52

Newcastle a reușit în ultima etapă să se salveze de la retrogradarea din Premier League, după ce a învins-o pe West Ham, 2-0.

După terminarea sezonului, conducerea celor de la Newcastle a început curățenia la echipă și a decis să nu le mai prelungească înțelegerile lui Jonas Gutierrez și Ryan Taylor.

Pentru a-i înștiința pe cei doi că nu li se vor prelungi contractele, după șase ani la echipă, șefii lui Newcastle au apelat la o metodă complet lipsită de respect.

John Carver, antrenorul interimar al celor de la Newcastle, l-a sunat pe Ryan Taylor și i-a spus că nu va mai continua la echipă și i-a cerut acestuia să îi dea telefonul și lui Gutierrez pentru a-i spune același lucru.

"John Carver m-a sunat și mi-a spus că nu mi se va prelungi contractul. Am stat de vorbă cu el, pentru că sîntem prieteni, și după aceea mi-a cerut să îi dau telefonul și lui Jonas, căruia nu îi venea să creadă ce se întîmplă. Știu că nu e vina lui și că a făcut ce i-au cerut cei din club. Și el era supărat", a spus Taylor.

gUTTIEREZ, EROUL LUI NEWCASTLE

Jonas Gutierrez a dezvăluit în septembrie că suferă de cancer testicular, ca urmare a unei lovituri primite în timpul unui meci de Premier League, cu Arsenal. Mijlocaşul de 31 de ani a trebuit să se opereze în Argentina, iar pe 22 decembrie a revenit pe teren.

În ultimul etapă din Premier League, Gutierrez a fost cel mai bun om al meciului cu West Ham.  Mijlocașul a dat pasa de gol la prima reușită a meciului și a marcat ultimul gol.

"Nu mă așteptam să îmi ofere un nou contract. Trebuie să merg mai departe. Cel mai important era ca ei să mă fi sunat pe mine sau pe agentul meu și să îmi spună «Mulțumim pentru tot, dar nu îți vom mai prelungi contractul»", a spus Gutierrez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
buzucm
buzucm  •  03 Iunie 2015, 18:31

newcastle are o conducere formata din amatori. nu degeaba s-au luptat in acest an pe final de sezon pentru evitarea retrogradarii. pasionat de fotbal? cauta pe google blogul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

putregaiu
putregaiu  •  03 Iunie 2015, 13:30

Cu ocazia asta, am aflat de la GSP si din ce cauza se face cancer "Jonas Gutierrez a dezvăluit în septembrie că suferă de cancer testicular, ca urmare a unei lovituri primite în timpul unui meci " Deci ba baieti. Nu mai jucati fotbal ca s-ar putea sa faceti cancer daca va loviti. Nu vreau sa ma gandesc la ce riscuri va supuneti daca jucati rugby.

bertino
bertino  •  02 Iunie 2015, 20:24

Asta e mai tare decat Halep cu sms-ul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează