INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

I-au încurcat calculele » Aubameyang a luat o țeapă de 316.000 de euro!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2017 09:57

Atacantul Borussiei Dortmund le-a făcut cadou rudelor un concediu în Beverly Hills, convins că va semna pe bani mulți cu PSG sau în China. Ambele transferuri au picat.

Acum mai bine de două săptămâni, Pierre-Emerick Aubameyang visa la PSG. Iar China era de asemenea o variantă. Tianjin Quanjian promitea să-l facă cel mai bine plătit jucător din lume: 50 de milioane de euro pe an!

Așa că golgeterul Borussiei Dortmund a devenit dintr-o dată foarte generos, organizând un concediu fabulos, pe cheltuiala lui, pentru toți apropiații: iubita Alysha și copiii, Curtys și Pierre, tata Pierre, fratele Willy cu familia lui, sora Catilina și verișoara Flavien.

 

Thanks to everybody for the Birthday wishes i feel blessed #pea17 #aubameyang #28

A post shared by Aubameyang (@aubameyang97) on

Destinația L.A.

"Gașca" lui Auba și-a luat zborul de pe aeroportul parizian Le Bourget cu destinația Los Angeles. Doar biletele, dus-întors, la clasa întâi, l-au costat 250.000 de euro!

Plus 62.000 pentru vila luxoasă închiriată în Beverly Hills, vreme de 14 zile, și 4.000 virați în contul unui bucător turc, angajat să le gătească pe toată perioada vacanței. Total: 316.000 de euro!

 Ultimatum

Numai că, în scurt timp, Aubameyang avea să constate că a luat o mare țeapă. Unul după altul, PSG și Tianjin i-a întors spatele. Iar mai nou, Borussia i-a dat un ultimatum: "Dacă nu-ți rezolvi transferul până pe 26 iulie vei juca și sezonul viitor în Bundesliga".

5.000.000 €anual este salariul gabonezului la Dortmund, sub contract până-n 2020

10.000.000 €pe sezon și o primă de instalare de 6 milioane îi promisese PSG 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează