INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

I-au pus pe masă 7 milioane de euro pentru a pleca de la echipă, dar el le cere dublu!

foto: facebook
foto: facebook

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 30 octombrie 2017 23:00

Antrenorul lui Lille OSC, Marcelo Bielsa, solicită 14 milioane de euro despăgubiri în cazul în care va fi dat afară de la gruparea din Ligue 1.

Potrivit publicației franceze L'Equipe, oficialii lui Lille au avut deja o discuție cu Bielsa în vederea rezilierii contractului scadent în iulie 2019. Aceeași sursă susține că șefii "dogilor germani" i-ar fi propus tehnicianului în vârstă de 62 de ani 7 milioane euro pentru că acesta să părăsească gruparea, însă  a refuzat propunerea, solicitând dublul sumei oferite.

După înfrângerea de duminică pe teren propriu în fața lui Olympique Marseille scor 0-1, Bielsa a declarat că el este principalul vinovat pentru situația în care se află clubul francez, dându-le dreptate suporterilor care i-au cerut demisia.

"Nu este ușor, este o situație complicată. Nu putem digera cu ușurință această nouă înfrângere. Persoana responsabilă de rezultatele echipei din ultimele săptămâni sunt eu. Nu cred că jucătorii ar trebui să se considere responsabili de rezultatele echipei. Solicitarea lor (nr. demisia cerută de fani) mi se pare justificată", a declarat Bielsa.

Bielsa a semnat în iulie 2017 un contract cu Lille valabil pentru două sezoane. Cu el la conducerea tehnică, Lille are un sezon de coșmar, clasându-se după 10 etape pe locul 19 din Ligue 1 cu doar 6 puncte.

sursa: eurosport.fr 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează