INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Ian Wright a avut dreptate! A fost confirmat de Wenger: "Nu să plec acum de la Arsenal"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 21:35

Antrenorul Arsene Wenger a recunoscut că a fost demis de la conducerea tehnică a lui Arsenal Londra.

Întrebat în cadrul conferinței de presă de dinaintea primei manșe a semifinalelor Ligii Europei de ce a ales să părăsească Arsenal în această vară, Wenger a răspuns, surprinzător, că plecarea sa de la formația londoneză nu a fost decizia lui, deși în comunicatul emis, vineri, de club scria că s-a reziliat de comun acord.

"Momentul plecării nu a fost o decizie luată de mine. Despre restul am vorbit deja. Mă concentrez asupra a ceea ce trebuie să fac în fiecare zi. În prezent, lucrez mai mult că oricând", a declarat Wenger.

Tehnicianul francez a mai spus că va continua, cu siguranță, să lucreze în viitor, însă în acest moment nu este pregătit de o nouă experiență.

Declarația lui Wenger privitoare la demiterea sa de la Arsenal, vine la doar câteva zile după ce legendarul jucător al "tunarilor" Ian Wright declara, pentru The Sun, că tehnicianul francez nu a dorit să plece de la formația londoneză, ci a fost silit de șefii săi.

Arsene Wenger va părăsi în această vară Arsenal Londra, după 22 de ani, francezul fiind numit la conducerea tehnică "tunarilor" în octombrie 1996. El este în prezent, cel mai longeviv antrenor la o echipă importantă din Europa.

17 trofee a cucerit Wenger ca antrenor al lui Arsenal: 3 titluri, 7 Cupe ale Angliei și 7 Supercupe ale Angliei

Surse: bbc.comtelegraph.co.ukindependent.co.uk

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close