INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Ianis Hagi, pe lista neagră în Belgia » Genk vrea să scape neapărat de român

Rangers - Braga 3-2 din „16”-imile UEL a fost cel mai bun meci reușit de Ianis în tricoul scoțienilor. Hagi jr. a izbutit atunci o „dublă”
Rangers - Braga 3-2 din „16”-imile UEL a fost cel mai bun meci reușit de Ianis în tricoul scoțienilor. Hagi jr. a izbutit atunci o „dublă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 09:45

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) nu mai este dorit la Genk, echipă care l-a împrumutat în ianuarie la Rangers.

Ianis Hagi ratează cel mai încins derby din carieră » Decizia luată de scoțieni + anunțul lui Rangers

Hbvl.be, o publicație din Beglia, a dezvăluit recent numele a 13 jucători de care Dimitri de Conde, directorul sportiv al lui Genk, trebuie să scape. Pe listă se regăsesc românii Ianis Hagi și Vladimir Screciu (20 de ani, mijlocaș defensiv), fotbalistul transferat de la Craiova care nu a bifat niciun meci pentru campioana en-titre.

Ianis Hagi, o variantă doar pentru Rangers

Astfel, principala opțiune a lui Ianis rămâne un transfer definitiv la Rangers, echipă care trebuie să plătească 5 milioane de euro în vară pentru această mutare.

Până în acest moment, scoțienii s-au declarat mulțumiți de randamentul lui Ianis Hagi și iau în calcul serios achiziția mijlocașului cu 10 selecții în naționala României.

3 goluriși două pase decisive sunt cifrele lui Ianis la Rangers, în 11 partide oficiale

3 goluriși 4 assisturi a bifat Hagi jr. la Genk, în 19 meciuri

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Ianis Hagi se poate întoarce în România, după decizia luată de Rangers » Ce se întâmplă cu Steven Gerrard

Scoțienii au făcut anunțul » Când ar putea reveni Ianis Hagi în acțiune

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1945470302151331
Gigli Papastratos  •  21 Martie 2020, 17:28

Genk o sa-si muste miinile si picioarele peste un an cind Ianis va valora 400 milioane si va cuceri Liga Campionilor si toate baloanele de aur argint si bronz. Astia nu cred ca nu l-au vazut jonglind cu hirtia higienica, ca altfel nu s-ar mai grabi sa-l vinda. Nu inteleg de ce i-ati colorat numele in galben. Are *** sau cum? Ca golden boy nu e sigur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george_br
george_br  •  21 Martie 2020, 15:44

Deviza gsp: Nici o zi fara o fituica despre Ianis... Cum, n-avem noutati? Nu-i nimic, inventam sau reconditionam stirile vechi..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează