INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Ibrahimovici, atac la Guardiola: "Nu este bărbat!" » Cum i-a caracterizat pe Mourinho și Ancelotti

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 17:11

Într-un interviu pentru CNN, Zlatan Ibrahimovici, 34 de ani, a făcut o analiză a antrenorilor cu care a lucrat de-a lungul carierei sale.

Guardiola nu a fost unul dintre preferații săi.  În ceea ce privește calitățile strict profesionale, suedezul a declarat că Pep este un antrenor fantastic și a spus că nu vrea să comenteze prea mult despre cum e în afara terenului.

"Indiferent ce s-a întîmplat, ca antrenor este fantastic. Ca persoană nu vreau să comentez. E cu totul altceva. Nu este bărbat. Mai mult de atît nu spun". Cei doi au colaborat la Barcelona în perioada 2009-2011.

În momentul în care a fost întrebat de Jose Mourinho și de Carlo Ancelotti, atacantul lui PSG a avut cuvinte mult mai frumoase. "Ancelotti este un antrenor fantastic. Ca persoană este de asemenea extraordinar". În legatură cu "The Special One", Ibra a declarat: "Mourinho este un maestru. Știe exact ce să facă pentru a cîștiga".

Contractul suedezului cu PSG expiră la finalul acestui sezon și ar putea să se retragă din fotbal după Euro 2016. Cu privire la acest lucru, Ibra a spus: "Nu se știe niciodată. Poate mă voi retrage, poate nu. Poate o să fac ceva ce nu a mai facut nimeni. Eu sunt ca vinul. Cu cît sunt mai bătrîn, cu atît sunt mai bun. Dacă mă hotărăsc că ăsta va fi ultimul meu an în fotbal, poate ca așa va fi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  27 Noiembrie 2015, 07:21
Postat de plischi pe 27 Noiembrie 2015, 06:31

dati-i lui ancelotti o trupa bunicica si veti vedea cat de fantastic este...

in ce-l priveste pe "bavarez", daca e sau nu barbat nu e treaba noastra, *** numai fiindca a adus fotbalul la nivelul de a casca de plictiseala cand te afli in tribuna sau la teve.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

plischi
plischi  •  27 Noiembrie 2015, 06:31

dati-i lui ancelotti o trupa bunicica si veti vedea cat de fantastic este...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează