INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Icardi a vorbit despre planurile sale de viitor la Inter Milano + Ce a spus despre câștigarea Ligii Campionilor cu nerazzurrii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 26 octombrie 2017 23:29

Mijlocașul argentinian Mauro Icardi a declarat că vrea să își continue cariera la Inter Milano.

Într-un interviu acordat revistei Undici, Icardi a vorbit despre viitorul său la Inter, rolul său de căpitan al formației antrenate de Luciano Spalletti, dar și despre obiectivul de a câștiga Liga Campionilor cu formația nerazzurră.

"Inter să aibă noroc? Nu, eu nu sunt de acord. Noi muncim foarte mult, din prima zi de antrenamente. Spalletti este un antrenor foarte atent. Obiectivul pentru acest sezon? clar pentru toată lumea: Liga Campionilor", a declarat Icardi.

În vârstă de 24 de ani, Icardi a vorbit și despre viitorul său la Inter, neexcluzând posibilitatea să se retragă de la formația din Milano: "Inter pentru totdeauna? Cine știe ... Eu mă văd aici, vreau să câștig ceva în acest tricou. La 40 de ani nu voi mai fi în fotbal, nu sunt ca Totti. Nu voi fi un antrenor sau un conducător de club, nici nu-mi place aceste roluri. Poate să fiu tată cu normă intreagă".

Icardi a venit la Inter în iulie 2013, de la Sampdoria, pentru 13 milioane de euro. Internaționalul argentinian mai are contract cu nerazzurri până în iulie 2021 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 50 de milioane de euro.

11 goluri în 10 a partide a înscris Icardi în acest sezon în tricoul lui Inter Milano

4 selecțiila echipa națională a Argentinei a strâns Icardi. Sud-americanul a debutat în 2013 însă nu a reușit să înscrie vreun gol

Surse: gazzetta.itquotidiano.netrepubblica.it

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  27 Octombrie 2017, 05:58

În ultimii ani, Inter trăieşte doar prin Icardi, el e Dumnezeul de pe San Siro. Dacă ar avea o echipă solidă în spate, da, ar putea câştiga Liga Campionilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează