INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Iker Casillas a fost propus unui mare club italian » Internaționalul spaniol ar putea ajunge în Serie A

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 11 iunie 2017 11:20

Presa italiană susține că Napoli ar fi primit propunerea de a-l achiziționa pe Iker Casillas, care își încheie contractul cu FC Porto.

Echipa lui Maurizio Sarri încearcă să aducă încă un portar de valoare în lot, în condițiile în care Pepe Reina intră în ultimul an pe ”San Paolo”.

Conducerea clubului din Serie A nu a comunicat niciun răspuns legat de o posibilă venire a internaționalului spaniol. Trebuie avut în vedere că fostul portar al lui Real Madrid are 36 de ani, iar salariul său de la echipa lusitană a fost unul foarte mare, de 12,5 milioane de euro anual.

Pentru Casillas ar putea fi ultimul contract de fotbalist, iar venirea la Napoli, calificată în viitoarea ediție a Champions League, ar putea însemna cântecul de lebădă. Și în mod sigur pretențiile financiare ale lui Iker nu ar mai fi atât de mari, ca în trecut.

Din punct de vedere al valorii, nu există niciun dubiu; jucătorul lui FC Porto este un goalkeeper experimentat, care a avut evoluții remarcabile în acest an competițional.

Iker Casillas, cotat la 3 milioane de euro de transfermarkt, are în palmares o colecție de trofee, printre care o Cupă Mondială și 2 titluri la Euro cu Spania, 3 cupe ale Champions League și 5 campionate în La Liga, ultimele reușite în tricoul lui Real Madrid.

Portarul spaniol și-a păstrat intactă poarta în 23 de meciuri din Primeira Liga, în cele 33 de partide disputate în acest sezon. El a evoluat cu succes și în Liga Campionilor, unde FC Porto a ajuns până în optimile de finală.

surse: football- italia.net, napolisoccer.net

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează