INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Iker Casillas rămâne în fotbalul mare » Portarul spaniol a semnat un nou contract

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 19 mai 2018 19:30

Iker Casillas (37 de ani) a semnat un nou contract cu FC Porto şi va rămâne la campioana Portugaliei încă un sezon, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

Proaspăt campion al Portugaliei cu formaţia pregătită de Sergio Conceicao, "San Iker" spune că intenţia sa a fost întotdeauna să rămână la Porto, iar acum, noul obiectiv este să-şi treacă în cont un nou titlu.

"Sunt extrem de fericit că rămân aici pentru încă un an. Este incredibil că fac parte dintr-un club şi un oraş fantastic, ambele întâmpinându-mă extraordinar încă din prima zi. Au existat zvonuri conform cărora ar fi urmat să plec, însă am intenţionat mereu să rămân. Din fericire, am reuşit acest lucru şi sunt fericit.

Când am ajuns la FC Porto, acum trei ani, obiectivul era să câştig cât mai multe titluri posibile. Sosirea mea a coincis însă cu o perioadă mai nefericită a clubului, dar acum ne putem bucura de câştigarea acestui titlu foarte important. În acelaşi timp, trebuie să ne gândim la sezonul ce va veni, iar obiectivul este să depăşim ceea ce am reuşit anul acesta. Ne gândim la campionat, dar şi la alte competiţii interne, care sunt şi ele importante pentru un club prestigios precum FC Porto", a declarat Casillas.

După 16 sezoane petrecute la echipa mare a lui Real Madrid, Iker Casillas s-a transferat la FC Porto, în 2015, liber de contract, până în prezent bifând 114 prezenţe. În acest sezon, goalkeeper-ul spaniol a fost folosit în 31 de partide, în 18 dintre acestea reuşind să îşi menţină poarta intactă.

Surse: fcporto.ptmarca.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează