INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Iker Casillas rupe tăcerea într-un interviu-şoc: "Eram ca ciuma, toţi voiau să mă elimine! N-am avut o relaţie bună cu Mourinho, dar am tăcut pentru binele Realului"

Articol de - Publicat marti, 07 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 octombrie 2014 01:57

Iker Casillas a oferit un amplu interviu postului spaniol Canal+, portarul Realului dorind să lămurească problemele pe care presa le-a semnalat şi scandalurile în care a fost menţionat numele său în ultimii doi ani.
Acuzat că a stat în spatele plecării lui Mourinho de la Real, pe care l-ar fi sabotat în cadrul vestiarului şi al conducerii campioanei Europei, Casillas a atins în discursul său subiecte arzătoare pentru suflarea "merengue". Iată cele mai interesante dintre acestea:

despre telefoanele pe care i le-ar fi dat lui Xavi după meciurile directe tensionate cu Barca: "Nu l-am sunat niciodată pe Xavi pentru a-i cere scuze, aşa cum s-a scris, ci pentru a ne reproşa lucruri între noi, în privat, şi a le lămuri"

despre iubita sa, jurnalista Sara Carbonero: "Sara a criticat situaţia de la Real, iar unii au profitat de asta pentru a mă ataca. De acolo au început zvonurile că eu i-aş da ei anumite informaţii să le transmită presei"

despre informaţiile pe care le-ar fi transmis presei: "Mi se pare injust să se spună despre mine că sînt «cîrtiţă». Înţeleg că lumea a început această mişcare împotriva mea şi trebuie să o accept. Vreau să cred că antrenorul şi preşedintele nu îşi imaginau că fac aşa ceva. Ei ştiau că am o relaţie foarte bună cu jurnaliştii pentru că sînt la club de 16 ani şi ne cunoaştem de mult timp. Asta nu înseamnă că nu ştiu să separ relaţia profesională de cea personală!"

despre relaţia cu colegul Arbeloa: "Între mine şi Alvaro există nişte discrepanţe în ceea ce priveşte felul în care privim echipa. Relaţia dintre noi nu mai e cea de acum 5, 6 sau 7 ani, dar relaţiile sînt cordiale, educate, de respect reciproc. Nu mai avem prietenia dinainte, dar nu e nici o problemă"

despre critici şi statutul de rezervă: "Publicul e suveran, dar şi tu ai suflet şi te doare cînd auzi anumite lucruri. După 15 ani la Real ştii că publicul e exigent. Acum doi ani mi s-au întîmplat nişte lucruri cu care nu eram obişnuit. Chiar şi aşa, sezonul trecut, în care am jucat cel mai puţin din cariera mea, a fost cel mai bun dintre toate"

despre rotaţie: "Cînd Mister mi-a comunicat sezonul trecut că a decis să joc în Ligă şi Cupă şi să fiu rezervă în campionat, m-am gîndit că ori va ieşi foarte bine, ori foarte prost. Pînă la urmă a fost bine"

despre Mourinho: "Poate trebuia să-i fi răspuns, dar am ales să tac pentru binele clubului. Nu am vrut să torn bezină peste foc. Nu vorbeam deloc, nu aveam o relaţie bună, fiecare era cu treaba lui. Cînd eram accidentat, veneam zilnic la cantonament, iar după ce m-am recuperat, Karanka mi-a zis că nu sînt suficient de bine pregătit, nu mă antrenez bine, şi atunci mi-am dat seama că au o problemă cu mine. M-am simţit un pic izolat, chiar şi de către preşedinte, de aceea am şi cerut să fac anumite deplasări, la Barcelona sau la Manchester, cu echipa, pentru a mă simţi integrat în grup"

despre starea sa: "Acum cîteva luni eram într-o stare foarte proastă. Eram oaia neagră, prima persoană pe care toţi voiau s-o elimine, ca ciuma. Acum cînd ies pe stradă, mă simt mai bine, simt că oamenii mă iubesc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
dino80
dino80  •  07 Octombrie 2014, 12:44

Real nu stie sa se poarte cu valorile ajunse aproape de finalul carierei. Mourinho nu a suportat jucatorii cu personalitatile mai puternice decat a lui. Vezi relatia si cu Cristiano...ii plac jucatorii umili in fata lui. Prima data cand a venit la Real Mourinho l-a indepartat pe Raul.

madskills
madskills  •  07 Octombrie 2014, 11:42
Postat de blackknight pe 07 Octombrie 2014, 10:15

...neuer are apropos o greseala practic identica cu aia la bayer (s://www.youtube.com/watch?v=qvKU1BRkJmw minutu 1:51) toti portarii gresesc asta este. golu 3 a fost o greseala penibila de arbitru, dar in fine... adevaru este ca vreti sa-i gasiti nod in papura lui. el facea minuni pana l-a scos murinho pentru ca asa a avut chef. dupa in an pe tuta si altu jucat la fara frecventa nu poti avea pretentia sa te intorci la forma dinainte dintr-o data. dar e mai usor sa aruncam cu noroi ca asa avem noi chef. lopez nu a aparat atat de bine si a facut si el destule greseli, numai ca a fost pastrat de murinho si de anceloti probabil pentru a-l vinde scump sau ceva de genu

daca mi-am spus parere civilizat am aruncat cu noroi? Eu ma refer EXCLUSIV la rezultate si prestatii care in ultimul timp nu au fost de partea lui Iker. Motivele nu conteaza, nu vorbim de cat de nenorocit a fost Mou. Pentru ca oricat e Iker de legenda, un club nu obligat sa il astepte sa-si revina. La un club joaca CINE e mai in forma, indiferent de nume. Asa ar trebui sa fie. Nu am contestat calitatile lui Casillas, am vb doar de jocul lui din ultima vreme. ATAT ! Si Lopez a fost mai batjocorit decat el. Sa nu uitam ca si Lopez a facut minuni in poarta, daca iti aduci aminte meciurile cu Borussia. E urat ce a patit Iker dar repet, el joaca pt club, nu clubul pt el

maxdiux
maxdiux  •  07 Octombrie 2014, 11:05
Postat de liviu2408 pe 07 Octombrie 2014, 10:57

Daca il fluieri pe Iker nu trebuie sa te mai uiti la fotbal. Fiecare are caderi. Publicul trebuie sa ajute nu sa ingroape.

Ce spui tu.. ar fi ideal, dar din pacate nu se intalmpla asa ceva.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează