INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Îl acuză pe Luis Enrique că nu i-a dat nici o șansă și vrea să plece de la Barcelona: "Nici nu am ce să discut cu el!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 12:39

Alejandro Grimaldo va părăsi Barça B, fiind nemulțumit că nu a primit nici o șansă de a juca la prima echipă a catalanilor.

Fundașul stînga de 20 de ani e căpitan la Barça B și poate juca și pe postul de mijlocaș stînga. El e decis să nu-și reînnoiască înțelegerea cu formația catalană, supărat fiind pe  Luis Enrique, care n-a apelat la serviciile sale în momentele în  care s-a confruntat cu indisponibilități în apărare. Contractul lui Grimaldo cu Barcelona expiră în iunie 2016.

"Luis Enrique nu a vorbit niciodată cu mine, nu am avut nici un fel de discuție cu el. Și nici nu am ce să vorbesc cu el.

Eu muncesc la echipa a doua, mă înțeleg foarte bine cu antrenorul meu, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie, mă ajută să fiu mai bun.

Luis Enrique să rămînă cu jucătorii lui, eu rămîn aici cu antrenorul meu", a declarat Grimaldo la RAC1.

Grimaldo a fost desemnat căpitan la Barca B cînd avea 15 ani, fiind cel mai tînăr jucător care a avut această onoare. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează