INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Impresarul lui Cristiano Ronaldo a vorbit despre zvonurile legate de transferul portughezului: "Iubeşte clubul Manchester United!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 11:53

În ultimele săptămîni au fost tot mai multe speculaţii despre o posibilă plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid şi o revenire la Manchester United.
Impresarul portughezului, Jorge Mendes, a declarat că Ronaldo nu va pleca de la Real Madrid şi că va juca fotbal pînă la 40 de ani.

”Cristiano este foarte fericit. Iubeşte clubul Manchester United, dar se gîndeşte doar la Real Madrid. Are o relaţie foarte bună cu preşedintele clubului şi este sub 
contract. Lumea ştie că nu va pleca de la Real.

Visul lui este să mai cîştige UEFA Champions League. Cristiano se va pensiona de la Real Madrid. Este cel mai bun jucător din istorie. În următorii 500 de ani nu va mai fi un jucător ca el”, a declarat Jorge Mendes în presa spaniolă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  09 Octombrie 2014, 12:50

haha, iubeste MU dar se gandeste doar la RM. e ca si cum ai spune, imi place vecina rau, da' rau, dar ma gandesc doar la tine iubita mea sotie :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează