INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Impresarul lui Mario Balotelli îşi sperie jucătorul: "Vei muri la Liverpool"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 14:54

Mino Raiola, agentul lui Mario Balotelli, a acordat un interviu italienilor de la Gazzetta delo Sport în care a vorbit despre viitorul atacantului în vîrstă de 24 de ani.

Impresarul fotbalistului care a venit de la AC Milan la Liverpool pentru suma de 20 de milioane spune că nu-l va lăsa pe fotbalist să plece de la "cormorani" prea repede.

"Planul meu este ca el să rămînă pe Anfield. L-am văzut marţi şi i-am spus: «Mai ai 4 ani de contract şi nu te voi duce la altă echipă. Ori vei pleca de la Liverpool pentru 60-70 milioane de euro şi voi cîştiga pariul, ori vei muri aici».

A fost prima oară cînd am vorbit aşa cu un jucător. L-am văzut foarte tăcut, schimbat faţă de perioada petrecută la Milan. E foarte dezamăgit de el. Trece printr-o perioadă proastă aşa cum nu a mai avut niciodată. La Liverpool nu poate face ceea ce îşi doreşte.

Rămîi pe dinafara dacă nu faci lucrurile cum vor ei. Apoi s-a accidentat pentru 8 săptămîni şi şi-a ieşit din ritm. Oamenii nu îl cunosc, adevărul e că Balotelli e un băiat nesigur, şi din cauza acestei nesiguranţe face uneori lucruri stupide", a declarat Raiola.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Ianuarie 2015, 17:13

...Balotelli este un mare jucator ...si un caracter deosebit ...Ro nu o sa aiba in veci un jucator asemenea lui ...

l_doc
l_doc  •  30 Ianuarie 2015, 16:38
Postat de toss pe 30 Ianuarie 2015, 15:46

Adevarul e ca Balotelli e un mascarici, care da cu piciorul carierei....Dar stati, la urma urmei cine stie un jucator de culoare care si-a incheiat cariera si acum are afaceri si o duce bine? Sa fie oare vorba bibilica?

Drogba, Karambeu, si multi altii. Astia 2 mi-au venit pe moment in minte, cu toate ca Drogba inca joaca, hai sa-l trecem la terminat de cariera.

cosminracila
cosminracila  •  30 Ianuarie 2015, 15:52

drum bun, cale batuta, la ,,valoarea" lui poate juca la Manchester United

Vezi toate comentariile (4)
Comentează