INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Impresarul lui Ronaldo s-a întâlnit în secret cu președintele lui PSG: "Dacă pleacă de la Real, Parisul e primul pe listă" » Oferă 200 de milioane?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 10:32

Posibila evadare a lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid nu e o glumă. "Nu mai stau la Madrid. Cum am găsit o portiță, plec imediat din Spania!", le-ar fi zis CR7 coechipierilor de la "naționala" Portugaliei.

După ce cotidianul lusitan A Bola a dezvăluit ieri pe copertă iminenta despărțire de clubul blanco: "Indignat de asaltul Fiscului, Cristiano l-a anunțat pe președintele Pérez că hotărârea e definitivă. Va părăsi Real. Nu vrea să fie victima unei persecuții".

Ofertă cu 80 de milioane mai mare?

Impresarul Jorge Mendes, ce aflase că jucătorul său nu va scăpa de proces din cauza celor 14,7 milioane de euro cu care a fraudat statul spaniol, încearcă de ceva timp să-i găsească o nouă echipă. Iar cea mai probabilă destinație este Paris Saint-Germain.

Tabloidul britanic Daily Mail a aflat că agentul s-a întâlnit cu președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, la hotelul Hilton din Cardiff pe 3 iunie, ziua finalei Ligii Campionilor.

Și au discutat două ore despre viitorul lui Ronaldo. "Mendes i-a mărturisit că problemele sunt tot mai mari la Madrid și i-a promis că Parisul va fi primul pe listă dacă pleacă de la Real".

La rândul său, Al-Khelaifi i-ar fi spus impresarului că are susținerea Qatar Sports Investments (QSI), proprietarul lui PSG, pentru a negocia transferul lui Ronaldo. Și ar putea urca prețul până la 200 de milioane de euro! Cu 80 de milioane mai mult decât ultima ofertă făcută de PSG, în 2016, când i-a propus 30 de milioane salariu anual net lui Cristiano.

2021
este anul în care expiră actualul contract al lui Ronaldo

25.000.000 €net este salariul anual al lui Cristiano

406 goluri
și 111 assisturi are CR7 în 394 meciuri la Real Madrid

"Berlinul te va iubi ca pe copilul său"

Imediat după dezvăluirea A Bola, mai multe cluburi au lansat mesaje amuzante pe Twitter.

Hertha Berlin i-a făcut deja o invitație: "Ronaldo vrea să plece. Nu avem bani mulți, doar o provocare galactică. Iar Berlinul te va iubi ca pe copilul său. Ești interesat?".

La fel, Sporting Lisabona, primul club al jucătorului: "Fiul cel bun se întoarce acasă. Cât te mai așteptăm?". Bolton a anunțat însă: "Noi nu intrăm în negocierile pentru Cristiano Ronaldo"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nebraska
nebraska  •  17 Iunie 2017, 11:35

S-a grabit neajiji cu budescu,daca mai astepta il lua pe CR7....e innebunit omul dupa fcsb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează