INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

În drum spre titlu » Cu Dybala în formă de zile mari, Juventus a trecut la pas de Palermo, scor 4-1

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Vlad-Teodor MişinăJURNALISPORT - Publicat sambata, 18 februarie 2017 11:02

”Bătrâna Doamnă” se îndreaptă încet, dar sigur, către cel de-al șaselea titlu consecutiv în Italia. Întâlnind una dintre cele mai modeste echipe din Serie A, Juventus a obținut un nou succes pe teren propriu, în fața lui Palermo, într-un meci dominat autoritar de la un capăt la altul.

”Bianconerii” au început tare partida de pe ” Juventus Stadium” și au lovit după doar 13 minute, prin Claudio Marchisio. Profitând de eroare a defensivei oaspeților în urma unei faze fixe, mijlocașul în vârstă de 31 de ani l-a învins fără probleme pe Posavec, după primă încercare eșuată a lui Gonzalo Higuain.

În minutul 40, tânărul atacant al gazdelor, Paulo Dybala, a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, marcând pentru 2-0 și stabilind astfel scorul primei reprize.

După ieșirea de la cabine, ”Bătrâna Doamnă” avea să mai înscrie încă de două ori. Mai intâi, în minutul 63, golgheterul gazdelor, Gonzalo Higuain, a fost servit excelent pentru 3-0 de către conaționalul său, Paulo Dybala. În minutele de final ale întâlnirii, același Dybala a profitat de o eroare catastrofală a apărării sicilienilor, trecându-și în cont cea de-a șaptea reușită stagională în Serie A.

Scorul final avea să fie stabilit în cel de-al treilea minut de prelungiri, atunci când Chochev a semnat golul de onoare al oaspeților, cu o lovitură de cap din 6 metri.

În urma acestui joc, Juventus acumulează 63 de puncte în clasamentul din Serie A, la zece lungimi distanță față de principala urmăritoare, AS Roma, care are însă un meci în minus.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează