INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

În memoria eroilor » Chapecoense și-a modificat emblema în amintirea fotbaliștilor dispăruți

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 00:00

Clubul Chapecoense a anunţat, ieri, că şi-a modificat emblema, adăugând două stele în amintirea celor care au murit în accidentul aviatic din Columbia şi pentru a marca obţinerea Cupei Americii de Sud.

Prima stea, de culoare albă şi pusă deasupra emblemei, marchează obţinerea trofeului. "Este albă ca semn de pace. Pacea găsită de campionii noştri eterni. În plus, simbolizează lumina care ne va ghida înainte", se arată într-un comunicat al grupării braziliene.

A doua stea, aflat în interiorul emblemei, pe litera F, este "un mod subtil, dar de impact, de a-i eterniza pe cei care şi-au dedicat vieţile echipei Chapecoense".

emblema noua chape

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează