INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

În sfârșit! Ronaldo a explicat celebrul look de acum 16 ani » Cum a ajutat ciudata tunsoare naționala Braziliei

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 22 martie 2018 00:39

Legendarul jucător brazilian Ronaldo Luís Nazário de Lima și-a explicat celebrul look afișat la Campionatul Mondial din 2002 ce a fost găzduit de Coreea de Sud și Japonia.  

Într-un interviu acordat publicației britanice The Sun, Ronaldo a povestit cum l-a "ajutat" bretonul să conducă Brazilia spre al cincilea trofeu din istorie.

"Aveam o accidentare la picior și toată lumea vorbea despre asta. Am decis să mă râd în cap și să îmi las doar breton. Când m-am dus la antrenament, toată lumea a început să vorbească despre tunsoarea mea urâtă. Toți discutau despre breton și uitaseră de accidentare. Așa m-am mai calmat și m-am relaxat putându-mă concentra pe antrenamente. Nu pot spune că sunt mândru de acea frizură pentru că era ciudată, dar a fost o metodă bună de a schimba subiectul", a declarat Ronaldo, care pe lângă trofeul cucerit cu Brazilia a fost desemnat și golgeterul competiției cu 8 goluri.

Ajuns la 40 de ani, Ronaldo a vorbit și despre șansele țării sale la Campionatul Mondial din Rusia din vara acestui an, declarându-se încrezător într-un nou succes al naționalei "Selecao".

"Unele echipe naționale precum Germania, Spania, Franța vor fi întotdeauna prezente la turneul final. Toate sunt foarte puternice. Să vedem, sper că Brazilia poate câștiga din nou", a încheiat Ronaldo.

64de goluri în 98 de partide a înscris Ronaldo pentru naționala Braziliei (1994-2001)

sursa: fr.blastingnews.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bulletproof
bulletproof  •  22 Martie 2018, 08:41

Cum, cum, ce-a decis ? Să se..."râdă", în cap? De ce nu sunteti atenti, mai băieţi ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează