INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARESTĂRI

Încă 7 arestări în cazul privind reţeaua de meciuri trucate din Anglia! S-a ajuns la 13 reţinuţi

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 10:45

Şapte noi arestări au fost făcute în cazul privind reţeaua de meciuri trucate din Anglia în eşaloanele inferioare, în care au mai fost reţinute în decembrie şase persoane, anunţă Mediafax.

În total 13 bărbaţi cu vîrste cuprinse între 18 şi 30 de ani au fost supuşi unor interogatorii în diverse comisariate din Anglia, conform National Crime Agency (NCA).

Primii şase, între care şi atacantul "DJ" Campbell, fost component al unor echipe din Premier League, arestaţi în decembrie şi apoi eliberaţi, au fost reţinuţi din nou, după care au fost eliberaţi pe cauţiune. O audiere va avea loc la 8 aprilie.

Poliţia a deschis o anchetă în decembrie, după ce un fost fotbalist al echipei Portsmouth, Sam Sodje, i-a spus unui reporter sub acoperire de la Sun on Sunday că a fost implicat în trucarea unor meciuri.

Sodje, fost internaţional nigerian, a fost filmat de reporter relatînd cum a lovit un adversar, la un meci din liga a treia engleză, pentru a fi eliminat, în schimbul sumei de 70.000 de lire sterline.

El a mai spus că a aranjat ca alt fotbalist să încaseze 30.000 de lire sterline pentru un cartonaş galben la o partidă din al doilea eşalon. În înregistrarea video realizată fără ca Sodje să ştie, jucătorul a afirmat şi că poate să aranjeze meciuri din Premier League şi că este pregătit să trucheze partide de la Cupa Mondială din Brazilia.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Aprilie 2014, 17:21
Postat de antimilitienisecuristi pe 04 Aprilie 2014, 11:00

Urmeaza Anghelache, sa scapam toti comunistii securisti din fotbal.

Eu am auzit el ca vrea sa asiste la funeraliile tale !

valiii
valiii  •  04 Aprilie 2014, 16:22

nu puteau sa aiba si politisitii astia rabdare pana la final sa mai faca si astia cateva blaturi pauza final :D

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Aprilie 2014, 15:47

Astia nu mai ajung si pe la noi, or sa aiba multa treaba cu aia cu aia de se cred deasupra tuturor !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează