INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Încă o mutare de top! Viorel Moldovan a semnat în această noapte cu o formație de tradiție din Franța!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 08:13

Viorel Moldovan va părăsi postul de secund al naționalei, după jocurile de la EURO, pentru a o antrena pe AJ Auxerre, formație de liga secundă franceză, cu care a semnat în această noapte.

În vârstă de 43 de ani, fostul antrenor al Rapidului este un bun cunoscător al fotbalului francez, acolo unde a evoluat timp de 4 sezoane pentru cei de la Nantes.

Moldovan a fost prezentat deja pe siteul echipei, acolo unde a fost caracterizat drept "un antrenor care apreciază să lucreze cu jucătorii tineri, lucru pe care deja l-a făcut ca selecționer al echipei de tineret a României". Contractul a fost semnat pe doi ani.

De-a lungul istoriei, Auxerre a devenit recunoscută drept o echipă care mizează pe tineri. Clubul fondat în 1905 a promovat mai mulți jucători excepționali, precum Eric Cantona, Laurent Blanc sau Djibril Cisse. La formația burgundă a evoluat un alt rapidist celebru, Daniel Niculae, dar și Gabriel Tamaș.

Echipa are un titlu al Franței în palmares, în sezonul 1995-1996, și 4 Cupe, 1994, 1996, 2003, 2005.

AJ Auxerre a încheiat sezonul trecut pe locul 8 în clasamentul Ligii a II-a din Franța, avându-l pe bancă pe antrenorul Jean-Luc Vannuchi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
kingme
kingme  •  27 Mai 2016, 13:58

Bravo lui,bafta.

vbga
vbga  •  27 Mai 2016, 13:33

O sa faca treaba,a stat in ultimele luni pe langa tata Puiu asa ca a avut de la cine sa invete meserie.Acum pe bune,in opinia mea,Moldovan are toate calitatile sa reuseasca in cariera de antrenor.Succes Viorele!

1745flo
1745flo  •  27 Mai 2016, 11:38
Postat de cainele_leonidas pe 27 Mai 2016, 10:37

Felicitari pentru mutare! AJ Auxerre este o echipa cu traditie, care probabil va trage din nou pentru promovare. Ce ma bucura pe mine si mai mult este mutarea lui Moldovan anunta schimbarea ce va urma la conducerea nationalei dupa CE. Scapam si de securistul senil si sa speram ca vom avea in sfarsit un antrenor de calitate la echipa nationala, din partea mea chiar si unul strain, daca nu reusim sa gasim un antrenor roman decent!

Parca vad ca vine iar 3,14-tzurca, sau vreun Balint, Hagi, Neagoe, Sandoi sau alta cazatura!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează