INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Încă o problemă la Barcelona: Luis Suarez nu poate scăpa de operaţia la genunchi » Cât va lipsi uruguayanul

Luis Suarez și Lionel Messi, foto: reuters
Luis Suarez și Lionel Messi, foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 15:10

Problemele medicale se ţin scai de compartimentul ofensiv al Barcelonei. După Ousmane Dembele, care s-a accidentat în partida cu Getafe şi nu va mai putea evolua în acest an, şi Luis Suarez va necesita o intervenţie chirurgicală şi va lipsi aproximativ 3 săptămâni.

Forma atacantului din Uruguay nu a mai fost în conformitate cu ceea ce se întâmpla în sezoanele precedente, Suarez reuşind să înscrie doar două goluri în cele 8 partide disputate.

Acest lucru pare să fie cauzat de un chist apărut la genunchiul drept, iar oficialii catalani ştiu deja data la care îşi doresc ca fotbalistul să fie operat.

Pentru a nu pierde prea multe partide ale Barcelonei, aceştia au decis ca intervenţia chirurgicală să aibă loc la începutul lunii noiembrie, după meciul de campionat cu Sevilla şi chiar înainte de pauza internaţională prilejuită de meciurile internaţionale, potrivit Catalonia Radio.

Totuşi, dacă reprezentativa Uruguayului nu va obţine măcar un punct în ultima partidă din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, contra Boliviei, pe 11 octombrie, riscă să piardă calificarea directă şi să ajungă la baraj, lucru care i-ar da planurile peste cap lui Suarez, care va fi nevoit să amâne operaţia dacă se va întâmpla acest lucru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează