INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Încă o vedetă dată afară de Mourinho? Ce declarație cu tentă a dat portughezul despre un simbol de la United

Articol de Andrei BăeșuJURNALISPORT - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 12:29

Portughezul Jose Mourinho a declarat la conferința de presă că nu va sta în calea transferului lui Wayne Rooney în cazul în care acesta va semna cu un club din China.

Sunt zvonuri că o echipă chineză ar urma să îi ofere un salariu tentant căpitanului "diavolilor", nu mai puțin de 42 de milioane de euro pe sezon.

"Cu toate că eu cred că Rooney mai are multe de oferit fotbalului, nimeni nu ar putea să-l condamne dacă ar prefera să se transfere în China. Este vorba strict despre el și familia sa, deci este decizia lui. Consider că a avut o carieră fantastică și că nu trebuie criticat dacă asta ar alege", a explicat Mourinho, dând de înțeles că ar prefera ca Rooney să plece.

Jucătorul de 31 de ani a dovedit încă o dată că este crucial pentru echipa din Manchester sâmbătă. Intrat pe teren ca rezervă, Rooney a reușit să câștige un punct echipei sale, marcând un gol genial din lovitura liberă în minutul 94 al meciului cu Stoke, 1-1, doborând, totodată, recordul de goluri al lui Sir Bobby Charlton.

250 goluria marcat Wayne Rooney în tricoul echipei de pe Old Trafford și deține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe goluri marcate în naționala Angliei, punctând de 53 de ori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ysoagar
ysoagar  •  24 Ianuarie 2017, 14:17

Stoke - Man Utd a fost 1-1 si au luat un punct, la 2-1, cum ati scris voi, nu luau nimic. Voi chiar nu cititi ce scrieti?

10206056252507072
Gherhard Robert  •  24 Ianuarie 2017, 13:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează