INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Încă o veste proastă pentru Real Madrid » Ramos s-a accidentat şi va lipsi trei săptămâni

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 16:20

După ce Karim Benzema s-a accidentat în El Clasico, un alt titular al celor de la Real Madrid va fi indisponibil. Este vorba despre căpitanul Sergio Ramos, care a suferit o accidentare la gambă în timpul antrenamentului de joi.

Fundaşul în vârstă de 31 de ani a fost odihnit de tehnicianul francez în partida de joi, contra Numanciei, din Cupa Spaniei, scor 0-3, şi a susţinut un antrenament separat, alături de ceilalţi jucători care nu au fost incluşi în lot.

1931 de minutea strâns Ramos la Real, în această stagiune, fiind al doilea cel mai utilizat jucător de Zidane, după brazilianul Casemiro

"În urma testelor susţinute de Sergio Ramos la clinica medicală Sanitas, acesta a fost diagnosticat cu o accidentare musculară la gamba stângă", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Realului.

Potrivit Marca, Ramos va lipsi între două şi trei săptămâni de la gruparea madrilenă, perioadă în care vor avea loc trei dueluri din La Liga, contra celor de la Celta Vigo, Villarreal şi Deportivo la Coruna, dar şi returul din Copa del Rey, contra Numanciei. Căpitanul "Los Blancos" ar putea reveni la timp pentru meciul cu Valencia, din campionat, de pe 27 ianuarie.

14 puncteeste diferenţa dintre Real Madrid şi Barcelona, catalanii având şi cu un meci mai mult disputat

Pe lângă cei doi titulari amintiţi anterior, Zidane nu se va putea baza la partida de duminica, contra Celtei, nici pe Dani Carvajal, suspendat după cartonaşul roşu văzut în derby-ul cu Barcelona.

surse: realmadrid.com, marca.com, espnfc.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează