INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Încă un contestatar pentru Marco van Basten! Klopp nu-l menajează deloc pe olandez!

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 12:45

Președintele FIFA îl folosește pe Marco van Basten pentru a porni o megarevoluție. Fostul triplu "Balon de Aur", în calitate de director tehnic al forului de la Zurich, se face ecoul ideilor trăsnite.

Ține morțiș să introducă în sportul-rege câteva reguli din handbal, baschet, hochei pe iarbă și pe gheață!

Imediat după auzul acestor idei, mai multe nume importante l-au criticat pe Marco Van Basten. Printre ele se numără și Jurgen Klopp, care nu l-a menajat deloc pe olandez. 

"Chiar sunt adevărate lucrurile alea? Atunci își poate inventa un alt joc și se poate juca liniștit cu cine vrea. Acest joc minunat nu are nevoie de astfel de schimbări", a zis Klopp amuzat de situație..

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
gabri80el
gabri80el  •  22 Ianuarie 2017, 06:33

daca nu se va face nicio schimbare pe viitor fotbalul se va autodistruge din cauza jucatorilor falsi iar romania este plina de asa ceva,iar cel mai bine cred ca ar trebui sa se introduca primirea cartonasului chiar si rosu dupa terminarea partidei atfel jucatorii nu vor mai fenta fotbalul .chiar si tragerile de timp devin obositoare , exagerate si penibile iar prelungirile nu acopera acest gol facut de niste nulitati pt ca refuza fotbalul.sa nu uitam ca fotbalul este un spectacol iar in orice spectacol daca nu mai adaugi ceva in timp isi pierde esenta .eliminarea ofssid-ului ar fi un mare inceput pt un mare spectacol

helena
helena  •  21 Ianuarie 2017, 18:37

Mda: Van Basten si-a adus antipatia pt a sustine ideile celui din fruntea fifa( care il plateste!).... Personal nu vreau nicio modificare in acest sport! Nici eliminarea ofssid-ului, nici reluarea video,.., nimic! Fotbalul trebuie sa ramana cum este!

gabri80el
gabri80el  •  21 Ianuarie 2017, 17:19

Cred ca are dreptate Van Basten iar cei care comenteaza aici sunt dea dreptul hilari.Cu siguranta voi astia care tot comentati ati jucat fotbal doar virtual iar lumea reala va depaseste.Sunt multe reguli care se pot lua de la alte sporturi, de fapt acesta este viitorul, cum ar fi acel timeout de la baschet ori pt a vedea proba in caz de greseala .Este din cauza ca multi jucatori au ajuns sa traga de timp din orice atingere sau sa se planga de orice prostie cei trece prin minte, dar voi astia din romania normal ca nu intelegeti deoarece sunteti invatati cu amatorismul din Liga 1.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează