INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Înca un pas spre un transfer important la Barcelona » Ce probleme mai au de rezolvat catalanii

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 18:05

Mijlocaşul brazilian al lui Gremio, Arthur Melo, este foarte aproape de un transfer la Barcelona.

Potrivit publicaţiei Mundo Deportivo, Arthur a ajuns la un acord cu Barcelona, brazilianul urmând să evolueze pe Camp Nou începând cu luna ianuarie a anului viitor, când se va încheia sezonul curent in Brazilia.

Arthur este considerat unul dintre cei promițători tineri fotbaliști brazilieni. În contractul său este stipulată o clauză în valoare de 50 de milioane de euro. Barcelona a oferit inițial în schimbul său 25 de milioane de euro, însă Gremio nu a fost de acord cu această sumă. Sud-americanul are o situație specială, drepturile sale federative fiind deținute în proporţie de 60% de Gremio, 20% de investitorul Celso Rigo și 20% de familia sa.

O altă problemă în aducerea brazilianului la Barcelona o constituie limita locurilor destinate jucătorilor din afara Uniunii Europene. Catalanii au deja trei asemenea fotbaliști: Yerry Mina, Paulinho și Philippe Coutinho. Cu toate acestea, fostul jucător al lui Liverpool este în curs de solicitare a unui pașaport portughez, astfel că se va elibera un loc pentru Arthur.

În vârstă de 21 de ani, Arthur se află în curtea lui Gremio de la vârsta de 14 ani. El mai are contract cu gruparea braziliană până în ianuarie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 14 milioane de euro.

40 de partidea evoluat Arthur în tricoul lui Gremio în toate competițiile reușind un gol și un assist

Surse: thesun.co.ukfootball-espana.netmundodeportivo.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close