INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Încă un transfer ratat de Steaua » A semnat cu o formație din Emiratele Arabe

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 13:24

Steaua a pus pe lista de transferuri mai mulți atacanți printre care și Danilo Asprilla, pe care Reghecampf îl știa de la Litex Lovech.

Campioana României nu s-a putut ridica la pretențiile financiare ale celor de la Litex.

Atacantul de 26 de ani a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Al Ain, formație din Emiratele Arabe. Bulgarii au încasat 2 milioane de euro în schimbul acestuia, care a fost adus pentru a-i lua locul lui Ryan Babel. 

Litex își va pierde mai mulți jucători după ce formația a fost exclusă din campionat. Fosta echipă a lui Reghecampf a ieșit de pe teren în timpul meciului cu Levski din cauza nemulțumirilor legate de arbitraj.

"Cunosc obiectivele echipei și am înțeles perfect ce mi se cere aici. Sînt gata de această nouă provocare și vreau să dau tot ce pot", a zis Asprilla la prezentare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  05 Ianuarie 2016, 18:57

Un titlu mai senzational era "Jucatorul Robert Lewandowski dorit de becali in ciuda ofertei tentante a ales sa ramana la Bayern!" si chiar puteau sa adauge si un "senzational" in titlu.

690988507672818
Sassu Cristache  •  05 Ianuarie 2016, 15:57

Jucatorii buni se aduc cu bani buni si salarii bune,nu moca asa cum vrea ciobanul!

vasglo
vasglo  •  05 Ianuarie 2016, 14:33

O gaselnita 100% a gazetarilor!...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează