INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Încep negocierile cu Messi și Luis Suarez! Salariu astronomic propus pentru argentinian! + Cine e celălalt superstar pentru care catalanii fac totul

Luis Suarez și Lionel Mess, foto: reuters
Luis Suarez și Lionel Mess, foto: reuters

Articol de Cristian Adrian SecuJURNALISPORT - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 11:54

După ce în ultima zi de mercato au reușit să-l înregimenteze pe vârful celor de Valencia, Paco Alcacer, contra sumei de 30 milioane de euro, oficialii Barcelonei au susținut o conferință de presă în cadrul zilei de joi, anunțând că au parafat noi înțelegeri cu 3 dintre jucătorii trupei blaugrana.

"A fost o vară foarte încărcată, timp în care am perfectat 22 de tranzacții. Printre ele, se numără și 3 reînnoiri de contracte pentru Mascherano, Busquets și Neymar, jucători foarte importanți pentru noi", a declarat Albert Soler, directorul sportiv al clubului.

Dacă primul a semnat un contract scadent în vara lui 2019, mijlocașul spaniol și proaspătul câștigător al Jocurilor Olimpice cu Brazilia au semnat până în iulie 2021.

Soler a continuat precizând că obiectivul său este de a ajunge la noi acorduri cu vedeta și căpitanul trupei de pe Camp Nou, Lionel Messi (29 ani) , precum și Luis Suarez, Ivan Rakitic sau Andres Iniesta.

"Nu ne vom opri aici. Datoria noastră față de club și suporteri e să reînnoim contractele cu Rakitic, Suarez și Messi. Messi poate rămâne cât dorește. Obiectivul lui este să-și încheie cariera aici. Același lucru este valabil și pentru Andres Iniesta. El și Messi au scris istorie pentru acest club și sunt sigur că ne vom înțelege".

Precizările oficialilor spanioli vin în contextul posibilelor despărțiri ce s-au vehiculat de-a lungul perioadei de transferuri.

S-a vorbit despre interesul concret al celor de la Juventus pentru fundașul central Javier Mascherano, dar și de o plecare a lui Lionel Messi, câștigătorul de 5 ori al Balonului de Aur fiind foarte deranjat de problemele pe care le întâmpină cu Fiscul spaniol.

Messi e condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare pentru neplata anumitor datorii.

2018este anul în care expiră înțelegerea Barcelonei cu Messi și Iniesta

20.000.000 €este salariul anual pe care Messi îl primește din actualul contract cu FC Barcelona

40.000.000€ salariu și bonusuri, ar urma să fie suma câștigată de Messi dacă va semna o nouă înțelegere

 Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1154186694624160
Marcu Marius  •  02 Septembrie 2016, 14:57

Messi are 5 baloane de aur, ar trebui corectat articolul :)

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  02 Septembrie 2016, 13:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pai are nevoie de bonus pentru intretinerea danturii..rrrrrrr.

ottobraun
ottobraun  •  02 Septembrie 2016, 12:26

pe astia nu ii controleaza nimeni la "aorta" , imbuibati cu *** , peste ani se va afla ca in cazul armstrong , la olimpiada ia prins pe banda rulanta!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează