INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Incertitudine provocată de tehnologia video, la un meci din Serie A » Mingea nu a intrat în poartă, dar arbitrul a fost anunțat că s-a înscris

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 12:01

Meciul jucat între Sampdoria și Genoa a fost oprit pentru câteva minute, din cauza unei erori a sistemului Goal Line Technology, care a anunțat arbitrul că s-a marcat, deși mingea nu a intrat în poartă.

În minutul 39 al meciului, ceasul arbitrului Paolo Tagliavento a semnalat faptul că s-a marcat, deși lovitura de cap trimisă de Matias Silvestre a lovit partea de jos a barei și a căzut în teren.

Centralul nu a validat golul, dar s-a consultat cu cel de-al patrulea oficial, iar apoi au fost făcute noi teste pentru a verifica tehnologia. Meciul a fost reluat după aproximativ două minute. Presa din Italia scrie că eroarea a fost cauzată de un scurtcircuit.

Sampdoria s-a impus cu scorul de 2-1, grație reușitei lui Muriel și a autogolului înscris de Izzo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează