INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Incredibil! Mourinho este mai slab decât Moyes » United este în aceeași situație de acum 3 ani!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 13:06

După catastrofa din campionat, 4-0 contra lui Chelsea, trupa lui Mourinho a atins o bornă dezastruoasă ce amintește de sezonul jenant petrecut sub conducerea lui David Moyes.

Într-o amplă analiză a situației "diavolilor", cotidianul The Sun a găsit similitudini uimitoare între performanțele echipei de acum și ale celei din urmă cu 3 sezoane.

1. Linia de clasament după 9 etape înregistrează cifre identice în dreptul lui Mourinho și Moyes: 4 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

2. După cele 9 etape scurse din actualul sezon de Premier League, Manchester United a încasat 12 goluri, exact câte a primit și în sezonul 2013-2014, cu Moyes la timonă.

3. În același punct al stagiunii când managerul scoțian era pe Old Trafford, echipa sa reușea 14 goluri spre deosebire de numai 13, câte a marcat United cu Mourinho pe bancă.

O singura diferență marcantă separă cele două versiuni ale lui Manchester United și anume, sumele cheltuite pentru transferul de jucători.

145.000.000 £a folosit "The Special One" în aceasta vară pentru aducerea unor jucători ca Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan sau Eric Bailly

Prin comparație, singura achiziție din mandatul lui David Moyes a fost Marouane Fellaini pentru care a plătit 27 de milioane de lire sterline.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dimonty1
dimonty1  •  24 Octombrie 2016, 15:48

Io zic ca daca reghie o sa aive o sanse sa antreneze echipe mari o sa fie peste murinho. forza steaua mereu canpioni

mickey13
mickey13  •  24 Octombrie 2016, 15:12

Concluzia: Mourinho nu stie sa antreneze decat echipe mai slab cotate, intrucat singura lui placa este: AUTOBAZA! Cam atat! In rest, la echipele mari, a cam luat-o-n freza, indiferent de nume: Real, Chelsea, M.Utd. El a stiut ce face cand era la Porto si/sau Inter. Echipe din afara top 20, cu jucatori mai slabuti, pe care a putut sa-i domine cu personalitatea lui. Insa, cand a dat peste (mai mult sau mai putin) super-vedete, a dat chix!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează