INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Incredibil » Scandal în vestiarul lui PSG: Cavani și Neymar au sărit la bătaie

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2017 09:24

Vulcanul parizian a erupt! Cavani și Neymar au sărit la bătaie în vestiar! 
Alarmă la PSG. Stelele sud-americane s-au ciocnit după meciul cu Lyon. Brazilienii Thiago Silva și Marquinhos i-au despărțit pe liderii echipei.

Parisul a strâns stelele mondiale, are cel mai scump jucător din istorie și sprintează spre un alt titlu în Ligue 1. Start ideal, cu 8 victorii în 8 meciuri jucate în toate competițiile, 28 de goluri marcate și numai 4 primite. Dar atmosfera nu este deloc liniștită lângă Eiffel. Vestiarul lui PSG e ca o bombă cu ceas.

Neymar, liderul grupului brazilian, vrea să domine Parc des Princes și să decidă totul pe gazon și în cabină, ceea ce îi displace profund lui Cavani. Uruguayanul s-a supărat duminică, la 2-0 cu Lyon, după ce Dani Alves i-a luat mingea la o lovitură liberă și i-a cedat-o lui Neymar. Și a luat foc când Ney s-a așezat în fața lui spre final, cerându-i insistent balonul înaintea penalty-ului. L-a refuzat, a ratat, însă nu a uitat ce s-a întâmplat în iarbă.

Potrivit L'Équipe, Cavani a plecat primul de pe teren cum s-a încheiat partida, fără să mai salute suporterii. Iar în vestiar de-abia îl aștepta pe brazilian. I-a reproșat pe un ton dur comportamentul din timpul jocului. Neymar i-a răspuns ca un cocoș și cei doi au sărit să se bată. O clipă a lipsit, sud-americanii s-ar fi rănit într-o repriză de box. Thiago Silva și Marquinhos au evitat ciocnirea în ultima clipă. 

"Am vorbit despre acest incident. Îl vom rezolva între noi. Legat de penalty, îi las pe jucători să decidă cine execută. Discutăm aici de gentlemeni" Unai Emery, antrenor PSG

"Nu înțeleg de ce creăm atâtea povești neadevărate. Nu există nicio neînțelegere, nu am nicio problemă cu Neymar. Sunt lucruri normale într-o echipă"
Edinson Cavani, atacant PSG

1.000.000 €este bonusul pe care îl va primi Edi Cavani dacă devine golgeterul Ligue 1

7 goluria marcat atacantul uruguayan în primele 6 etape, fiind al doilea în top (Falcao are 9)

 

6 victorii în 6 meciuri are PSG în acest start de Ligue 1, cu 21 de goluri înscrise și 3 primite

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează