INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Infirmeria din Manchester » "11-le" de superclasă al accidentaților de la United! Decizia istorică pe care e gata să o ia clubul

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 11:31

Manchester United traversează un moment foarte dificil. Echipa are șanse tot mai mici de a prinde Champions League, iar în turul din Europa League a pierdut cu Midtjylland, scor 1-2, înregistrând una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istorie. 

O scuză pentru Van Gaal poate fi lipsa mai multor jucători de bază. De fapt, United poate alcătui o echipă de superclasă din fotbaliștii accidentați. 

Echipa accidentaților:

De Gea - Darmian, Jones, Rojo, Shaw - Young, Schweinsteiger, Fellaini, Valencia - Januzaj - Rooney

Scad salariile:

În cazul în care United nu se califică pentru ediția viitoare a Ligii Campionilor, salariile jucătorilor vor fi reduse cu 25 la sută.

Această clauză a fost introdusă în premieră în contractele câtorva vedete acum 3 ani, când manager era Ferguson, dar ulterior a devenit regulă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  21 Februarie 2016, 14:46

mai bin ar da temrinatul ala de pe banca afara,impreuna cu staff-ul lui de 2 lei si ar aduce pe altcineva,oricine,daca mai vor sa salveze ceva anul asta.cu tampitul ala pe post de antrenor,ne clasam lejer pe locul 10!

141501726236024
Maimuta Albaneza  •  21 Februarie 2016, 12:42

VINE MURINIU SA VEZI CIRC CAND IL DA AFARA SI ASTIA! HAHAHA!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close