INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Înfrângerea l-a costat postul pe Van Gaal! Mourinho ar fi semnat precontract cu United » Vrea deja doi jucători de la o fostă echipă

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 13:29

Jose Mourinho (53 de ani) ar fi semnat deja cu Manchester United un precontract și ar urma să devină managerul echipei din vară. Portughezul s-ar fi înțeles cu șefii clubului pentru următoarele trei sezoane, anunță azi presa din Anglia.

Fostul antrenor al lui Real Madrid va avea un salariu de 16 milioane de lire sterline pe sezon. Mourinho ar urma să vină la United în vară, deși suporterii cer înlocuirea imediată a managerului actual, Louis Van Gaal (64 de ani).

Manchester United a pierdut cu scorul  de 2-1 disputa cu Midtjylland, din Danemarca, în 16-imile de finală ale Europa League.

În Premier League echipa se află pe locul cinci, cu 41 de puncte, la 12 în spatele liderului Leicester.

Vrea doi de la Inter

La Stampa anunță că Jose Mourinho va merge în weekend pe Giuseppe Meazza pentru meciul dintre Inter și Sampdoria.

Portughezul ar urma să înceapă primele tatonări pentru Mauro Icardi și Miranda, pe care îi dorește la Manchester United din vară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează