INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Înfrîngerea cu Albania l-a costat » Paulo Bento nu mai e selecţionerul Portugaliei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 21:21

Federaţia Portugheză de Fotbal a anunţat că Paulo Bento a demisionat din funcţia de selecţioner al naţionalei portugheze. Decizia a fost luată de comun acord.

Eliminarea încă din faza grupelor la Campionatul Mondial din Brazilia şi umilinţa din primul meci al preliminariilor pentru Euro 2016, cînd Portugalia a pierdut acasă, 0-1, cu Albania, i-au fost fatale selecţionerului portughez Paulo Bento, care hotărît să părăsească naţionala lusitană.

Fostul antrenor al lui Sporting Lisabona a venit la cîrma naţionalei în 2010, cînd l-a înlocuit pe Carlos Queiroz.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
neludum
neludum  •  12 Septembrie 2014, 13:49

La unii mai exista si onoare ,mandrie ,orgoliu, nu ca la 6-6 ! De aia au si rezultate ! La noi e invers !

zecs93
zecs93  •  12 Septembrie 2014, 11:45

se duce la CFR sa mearga mai departe traditia portugheza :))) sau la olguta ca sunt pe ultimu loc iar Cartu(PARTU) SI Sandoi(Butoi) nu prea fac fata !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 09:38
Postat de apokalyps. pe 12 Septembrie 2014, 03:47

s-au prins si astia in sfarsit,Portugalia nu a jucat nimic tot mandatul lui,nici nu stiu cum de l-au pastrat atata timp,la toate turneele finale si in toate preliminariile Portugalia s-a chinuit sa prinda un loc fruntas si a fost mai tot timpul cam de serie

este adevarat. pana la urma, tot s-au prins..))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează