INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REUSITA

Iniesta, primul gol pentru FC Barcelona de la semifinala "cu cîntec" cu Chelsea

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2010 00:00

FC Barcelona a trecut rapid peste eşecul cu Atletico (1-2) şi a surclasat-o pe Racing Santander, 4-0.

 

Seria reuşitelor catalane a deschis-o Andres Iniesta, printr-o reluare de efect din 7-8 metri la o centrare din dreapta. Acesta a fost primul gol marcat de mijlocaşul "blaugrana" pentru Barca după mai bine de 9 luni. Ultima dată el înscrisese pe 5 mai 2009, în semifinala Champions League cu Chelsea de la Londra, unde a egalat la 1 în minutul 93 şi şi-a calificat echipa în finală (în tur fusese 0-0). În acel meci, "centralul" norvegian Ovrebo nu le-a acordat gazdelor măcar două penaltyuri.

Partida cu Racing a fost a 300-a disputată de Iniesta în tricoul campioanei lumii la nivel de cluburi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  21 Februarie 2010, 16:28

Dc nu va rezumati sa spuneti despre meciul ala ca "au fost greseli de arbitraj" ... mereu bateti campii de penalty urile mai mult sau mai putin reale neacordate da de cartonasu rosu evident acordat aiurea pt Abidal dc nu pomeneniti?

 •  21 Februarie 2010, 15:16

daca sunteti ziaristi impartiali cum va credeti spuneti si ca in tur barsa nu a beneficiat de un 11 m si o eliminare.

 •  21 Februarie 2010, 11:54

Ce usor a fost fara Ibra! Fara el in echipa, Barca e adevarata Barca!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează