INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Înlocuieşte "dezertorii" cu jucătorii lui Hagi! Mircea Lucescu vrea să transfere de la Viitorul

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 19:12

Mircea Lucescu şi Şahtior au cîştigat, marţi, a 20-a Supercupă a Ucrainei, în faţa lui Dinamo Kiev, 2-0, dar la echipă tot n-au revenit jucătorii care au fugit din cauza instabilităţii în care se află Ucraina.
După "dezertarea" a şase titulari din formaţia lui Il Luce, antrenorul român face un anunţ mai puţin aşteptat şi spune că e pregătit să negocieze cu Gheorghe Hagi pentru transferul a trei jucători de la Viitorul.

"Dacă nu mi se întorc brazilienii ăştia, mă gîndesc serios să iau vreo doi-trei jucători de la Viitorul. Glumesc, cumva, dar, dacă ar depinde de mine, acum i-aş lua", a spus Mircea Lucescu la Fotbal Club de la Digisport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
ion2010
ion2010  •  24 Iulie 2014, 07:27
Postat de reddog pe 23 Iulie 2014, 22:00

Sunati-l mai bine pe Duckadam sa debiteze tampenii steliste ..gen batem la scor...Sunati stelistii i general pt ca ei au un IQ echivalent cu cel al poporului roman plin de tolomaci ...steaua=romania=tzigania=manelia...

Sunati-i pe dinamovisti sa ne explice cum trebuie jucat cu 17 Nentori si Knattspyrnufelag

ion2010
ion2010  •  24 Iulie 2014, 07:26
Postat de andrey.fcd pe 23 Iulie 2014, 23:28

Ce sa faca cu pana4ramele de pusti de la viitorul echipa regelui blatist?? Cica au cel mai bun centru de copii si juniori dar Dinamo a castigat titlurile nationale la juniori B si C si i-a cam batut pe astia peste tot.

Esti i.di.ot amice. Hagi a iesit campion la A si Danone si a avut TOATE echipele de juniori in primele trei locuri la juniori A, B, C, D, E si Cupa Hagi Danone. Adica la TOATE cele 6 (ȘASE) categorii de varsta. Esti frustrat ca de 4 ani va bate Hagi la juniori pe unde va prinde?

andrey.fcd
andrey.fcd  •  23 Iulie 2014, 23:28

Ce sa faca cu pana4ramele de pusti de la viitorul echipa regelui blatist?? Cica au cel mai bun centru de copii si juniori dar Dinamo a castigat titlurile nationale la juniori B si C si i-a cam batut pe astia peste tot.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează